Interview

Partnerintervju - Fabriken

5 snabba frågor till Venus Ababai, Fabriken

1. Vad fick er att starta Fabriken?    

Att driva en egen verksamhet har länge varit en dröm för mig. Jag har över tio års erfarenhet av möten, event och kontorslösningar - när jag fick frågan om jag ville vara med och starta Fabriken tvekade jag inte en sekund! Jag brinner för kundmötet. Att få uppleva att en kund återkommer gång på gång för att de är nöjda med vår leverans är ett fantastiskt fint kvitto på att det vi gör är rätt. Det finns en sådan potential att göra skillnad och öka kundvärdet i denna branschs och det är väldigt inspirerande.      

2. På vilket sätt tror du att ert företagande utmärker sig?    

I slutändan handlar det alltid om hur våra kunder upplever oss och vårt erbjudande. Med min bakgrund har jag lärt mig vad som gör skillnad och inte. Det är vår uppgift att se till så våra hyresgäster eller FAB Friends som vi gärna kallar dem blir sedda och uppmärksammade. Vi har en slogan som jag tycker sammanfattar det hela så bra - workspaces to make you feel like home.       

3. Vad tror ni om arbetslivet efter pandemin?    

Vi upplever en stark efterfrågan av kontor och coworkingplatser. Många företag erbjuder sina anställda att jobba hemma 2-3 dagar per vecka vilket gör att bolagen kan minska sin kontorsyta, sänka de fasta kostnaderna öka sin lönsamhet samtidigt som medarbetarna ges en större valfrihet, förkortad restid, förenklad logistik för småbarnsföräldrar, etc. Vi är övertygade om att vi enbart sett början på denna utveckling och för vår del har det inneburit att vi vågat investera i nya lokaler, både i Slakthusområdet och större yta på Textilgatan.       

4. Om du var tvungen att starta ett helt annat företag idag, vad skulle det vara?    

Utöver mitt brinnande intresse för möte mellan människor så är styling en stor passion i livet. Allt i inredning ska ha ett syfte för mig. Hur tar man en simpel planlösning och skapar största möjliga nytta. Jag har turen att få nyttja den här passionen i mitt vardagliga arbete idag med att hjälpa till med scenografi och kontorsinredning.       

5. Vad fick er att börja samarbeta med Carousel?    

Vi föll för konceptet direkt. Carousel gör det enkelt för företag att hitta en passande kontorslösning för dagen, månaden eller längre. Vi gillar effektiva och smarta lösningar!